Affi & Monica's

i tanke og handling

Tanker fra en bekymret mor

Ok, det minket en del av min gode Rooibos-te, men det minker sannlig mye av kaffen også om dagene. Jeg er mildt sagt bekymret på lillesnurks vegne for det neste halve året. Hør bare her:

Jeg har omhyggelig minnet min mann på at han må huske å kle på nok klær på ungen. Jeg kommer hjem fra jobb og finner et barn som knapt klarer å bevege seg, så mye klær har han på seg.

Jeg har omhyggelig minnet min mann på at hørselen hans ikke er av den beste, og at han derfor må konsentrere seg og lytte ekstra godt etter når lillesnurk ligger ute og sover, og kommer med sine søte små jeg-er-våken-lyder. Jeg kommer hjem fra jobb og finner et barn som nærmet roper,jeg er våken, men pappa drikker kaffe og hører ingenting.

Jeg har omhyggelig minnet min mann på at han må huske å vaske lillesnurks klær. Jeg kommer hjem fra jobb og finner en mann som ikke har tenkt tanken, men foretrekker heller å danse med lillesnurk på armen.

Jeg har omhyggelig minnet min mann på at det kan være lurt å rydde kjøkkenbenken i løpet av dagen. Jeg kommer hjem fra jobb og finner et kjøkken i kaostilstand, mens mann og barn ligger på sofaen og sammen eksperimenterer med rare lyder.

Jeg har omhyggelig prøvd å forklare min mann at det kan være lurt å opdatere seg ved å lese kjekke magasiner. Kunnskap om barneklærmote og barneromdesign verdsettes i mange miljøer. Jeg kommer hjem og finner min mann med barnet på fanget og sammen leser de heller en bok om romerske keisere.

Og da jeg kommer hjem fra jobb en dag, og lillesnurk stråler for han får smake sjokolademelk av pappa, da…

Som dere skjønner, all grunn til å bekymre seg.

Reklamer

2 kommentarer på “Tanker fra en bekymret mor

 1. Terje
  24.03.12

  Vett du ka Alf Helge, ei sånnei kåna har eg og

  Terje

  • alf-helge
   25.03.12

   Å nei… stakkars deg. Jeg trodde det bare var meg. Du vet, det er ikke for sent å komme seg vekk. Det må vel finnes krisesentre for sånne som oss også vel?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 06.01.11 av i Adopsjon, Hverdag.

Arkiv

Reklamer

Kategorier

%d bloggere like this: