Affi & Monica's

i tanke og handling

Alenefar på dagtid

Benytter muligheten til å ønske godt nytt år til alle trofaste lesere av bloggen.

Javel, da har jeg vært i pappapermisjon i tre dager, og var nå det noen sak da? Her har jeg måttet høre på konas bitching om hvor travelt det er og bla bla bla, og; «Bare vent til du skal ut i permisjon, så får du se hvor hektisk det er…» når jeg har undret meg over hvor lite hun har rukket over av daglige gjøremål mens hun var hjemme med minstepoden. Nå vet jeg at det har vært et spill for galleriet og hvorfor det har minket så fort på innholdet i teboksen. Her har hun altså sittet og pratet i telefonen, drukket te og lest disse fordummende damebladene sine, mens hun nok burde hatt et halvt øye på barnet som nok har vært overlatt til seg selv mesteparten av tiden.

Humøret på plass. Klar for tur med pappa!

«Da ska’ ble andre boller når papen kjem heim!» Og det har det blitt. Beviset på dét er et barn som stråler av lykke, et barn i full harmoni med seg selv, de kosmiske krefter og gud vet hva…  Konas ustoppelige syting om en sutrete unge som hverken vil leke, spise eller sove stemmer ikke med den virkeligheten jeg ser så langt. Vel, nå vil jeg nødig fremheve min egen fortreffelighet på min kones bekostning, men det er nok et faktum at mine omsorgsevner langt overstiger hennes. Det til tross for at hun lenge har ytret sin bekymring for hvordan det skal gå når jeg overtar ansvaret. Ja, du vet; «Nå må du huske å ta på votter når han skal sove ute i vogna. Ikke glem at han alltid får frukt etter frokost og rumpekremen er den hvite til høyre for tannkremen som er rød, blå og hvit. Ta nå ikke feil av de to da…» Bare et usselt og lett gjennomskuelig forsøk på hersketeknikk for å sette seg selv i et bedre lys, når vi alle vet at hennes altruisme er av heller begrenset karaktèr. Nå når omsorgsbiten omsider er på plass, lurer jeg egentlig bare på hva jeg skal fylle dagene med…?

Se der, høyrevotten på plass. God og varm på fingrene.

Der var jaggu venstrevotten også gitt!

Reklamer

2 kommentarer på “Alenefar på dagtid

 1. Vibecke Gundersen
  13.01.11

  Du er flink Alf- Helge, er nesten litt imponert!! 🙂 Stå på videre, dette klare du visst med glans!!!:)

  • alf-helge
   13.01.11

   Ja, selvsagt. Hvorfor skulle jeg ikke det? Knuser kjerringa på alle områder; omsorg, orden i huset, effektivitet og trivsel. No sweat!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 05.01.11 av i Adopsjon, Hverdag.

Arkiv

Reklamer

Kategorier

%d bloggere like this: