Affi & Monica's

i tanke og handling

Vel hjemme… eller?

Ok, vi kom hjem på lørdag og nå er det mandag, tror jeg. Det vil si at vi har vært hjemme i ca. 2 dager. I min villfarelse så jeg for meg at når jeg kom hjem ville jeg ha utrolig med energioverskudd siden jeg har ligget i høydetrening i 12 dager. Men, så er det vel det som er problemet da… at jeg har ligget på ei solseng og lepjet i meg den ene halvliteren med Dashen etter den andre. Det blir kanskje ikke så mange røde blodlegemer (eller hvite, eller hva det nå er med de derre høydegreiene) av et slikt slaraffenliv. Uansett, øl er bra for håret har jeg hørt.

Her hjemme er det et salig kaos. Innholdet fra fire kofferter og tre bag’er ligger jevnt fordelt ut over 55 kvadratmeter stue og kjøkken. Vi må hoppe fra den ene bare flekken med gulv til den neste for å komme oss gjennom rommet. Har egentlig ingen unnskyldning, for minstemann har tydeligvis beveget seg inn i en slags sovepsykose, så han sover stort sett hele tiden. Han gløtter litt med øynene av og til, hvorpå vi benytter sjansen til å dytte i ham litt melk og skifte bleie. Tviler egentlig sterkt på at jeg skal finne overskudd til å flytte på rotet med det første, så nå gleder jeg meg bare til å begynne på jobb igjen, så jeg slipper å forholde meg til hele greia, det være seg rot, barn og kjerring.

Tror jeg går og legger meg igjen… god natt!

Reklamer

4 kommentarer på “Vel hjemme… eller?

 1. Siri
  09.06.10

  Så kjekt å høre om opplevelsene deres i Addis – de har blitt diskutert på terrassen:-) Nå gleder vi óg oss til å se vidunderet.

  Siri:-)

 2. Ingbjørg
  09.06.10

  kjekt å få dokker tebage igjen:-) Håper bare alt går fint også fremover. Vi håper å komme innom ein tur før 1706, eller at dere tar en tur før d,vi er ikke så mye tilgjengelige i helgen,pga kongepark besøk og slektstevne søndag, m ellers tror jeg vi e her. Jobb og skole igjen i morgen og d e jo fint:-) snakkes når dere har rydda:-)
  hilsen tante og onkel og de søte små:-)

 3. Gro
  09.06.10

  Fint bilde….tror vi henger det på oppslagstavla og ønsker alle lånerne en riktig god sommer……….

  • alf-helge
   10.06.10

   Ha ha, vi kan jo stenge ned hele bedriften i sommer, finne oss hver vår strandstol og sette oss å nippe til iskald sommerpils helt til høstregnet setter inn ut i oktober en gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 07.06.10 av i Adopsjon, Reise.

Arkiv

Reklamer

Kategorier

%d bloggere like this: