Affi & Monica's

i tanke og handling

Pop up & Natural Flow

Etter noen måneder med vandring blant butikkhyller og nettsider, stappet fulle med utstyr og informasjon til minstemann, har jeg forstått at dette er ramme alvor. Velkommen til babyverdenen! En verden som hevder at alt, jeg tør å påstå absolutt alt, er produsert og designet til det beste for barnet, på bakgrunn av utallig forskning og testing. Og den er omfattende, en jungel av merker, typer, varianter av alt det de små trenger. Jeg har gått meg vill, opp til flere ganger.

Etter å ha brukt flere dager på å lese meg opp på tester av bilseter, snakket med venner og kjente, hørt på anbefalinger, sett det samme setet fått både smilefjes og surt fjes, hørt på fordeler og ulemper, lest instruksjoner om baser og isofix, forovervendt og bakovervendt, kapitulerte jeg totalt og endte opp med å kjøpe det ene bilsetet de solgte på nærmeste butikk (Byggmix). Der var det bare et å velge mellom og valget ble da, som dere skjønner, veldig enkelt.

I går brukte jeg en liten kveld til å sette meg inn i tåteflaskeverdenen. Noen venner har vært så snille og lånt meg alle sine Dr Brown Natural Flow tåteflasker. Gleder meg til å mate lille nurk og se reaksjonen hans når melka kommer ”The Natural Flow way”- med tutt merket Level 3, eller var det Level 4?
At babyverdenen kunne by på de mest fantastiske ting, viste seg å være en sannhet en kveld her forleden dag. Min kjære mann viste et plutselig, men forbigående, snev av deltakelse i planleggingen av den forestående reisen. Bæresele tar vi med, vognen lar vi være igjen hjemme, men hva og hvor skulle vi gjøre av lillesnurken mens vi alle nøt et deilig bad i 35°C vann i bassenget på Hilton? Min kjære så et nært forestående problem som måtte løses. Kreativ som han er; i det han var på vei ned trappa til kjelleren for å finne en eske han kunne lage om til en liten sammenleggbar-enkel-å-ta-med-seg-seng, sjekket jeg nettet, bevandret som jeg allerede er i babyutstyrforhandlerne. Og der var den, Pop Up Travel Cot de Lux, akkurat hva vi trengte. En 27 cm i diameter, sammenleggbar seng, fin å ha med i sekken og når lillesnurt blir trøtt er det bare å trekke cot’en ut av hylsteret, og vips, popper den opp, ja den gjør faktisk det, og blir til et perfekt lite rede. Akkurat hva vi trenger! Gud for en fantastisk babyverden!

PS: Pop Up Travel Cot Bubbel-versjonen lot vi være å bestille…

Reklamer

2 kommentarer på “Pop up & Natural Flow

  1. Dias
    23.05.10

    Hei Monica. Det er mye rart «markedet» greier å pushe på ventende foreldre. Spørs om ikke en banankasse fra den lille kolonialen visavis hotellet hadde gjort samme nytten. Jeg likte for øvrig den bubbel-versjonen, som muligens kan fylles med helium og gi gutten fantastisk utsikt.

  2. Vibecke Gundersen
    24.05.10

    Heisann søss!! Ja, eg forstår du har satt deg godt inn i alt som har med småbarn å gjer…heldigvis går alt seg til veldig fort, og plutselig tenker du ikkje over noko lenger, alt blir berre heilt naturlig og den største selfølgelighet!!! men shit i alt det og kom heim med lille nurket fortere enn svint..!!Glede meg til å lese kva som skjer!! Lykke til! Klem!!!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 22.05.10 av i Adopsjon, Hverdag.

Arkiv

Reklamer

Kategorier

%d bloggere like this: